Mökit

Pohjois-Amerikassa, useimmat rakennukset tunnetaan mökkiä käytetään viikonlopun tai kesällä Getaways on kaupunkilaisia. Se ei myöskään ole harvinaista, että omistajien mökeistä vuokraa niiden ominaisuudet matkailijoita tulonlähteenä.
Kanadan mökit ovat yleensä vieressä järviä, jokia tai meressä metsäalueiden. Niitä käytetään paikka viettää loma ystävien ja perheen yhteisiä toimintoja kuten uinti, melonta, vesihiihtoa, kalastusta, patikointia, ja purjehdus. On myös monia tunnettuja kesäsiirtoloissa.
Mökki elintaso on yksi suosituimmista matkailu tasapeliä Ontariossa, Kanadassa, joista osa on tullut kutsutaan mökki maassa. Tämä termi on tavallisesti kyse pohjoisen ja etelän rannoilla Georgian Bay, Ontario, Muskoka, Ontario, Haliburton, Ontario, ja Kawartha järvet, Ontario, mutta on myös käytetty kuvaamaan useita muita Kanadan alueilla. Käytäntö vuokrata mökkejä on yleistynyt näillä alueilla, erityisesti nousevien omaisuuden veroja merenrantakohde.
Mökkiä kausiluonteisuuden käytön tyyppiä kutsutaan yleisesti nimellä ”mökkejä” Yhdysvalloissa, varsinkin keskilännessä ja Länsi. Suuressa osassa Pohjois-Ontariossa, New England, ja Pohjois-New Yorkin kesällä talo vesistö on tunnettu leirin.

http://www.my-lifeandstyle.blogspot.com/

Mainokset

Ei vastauksia to “Mökit”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: