Puutalo vai kivitalo talopakettina vai ei?

Suomessa vanhin ja käytetyin rakennusmateriaali on perinteinen puu. Aikaisemmin muuta ei oikein ollut tarjolla, mutta puu on pitänyt pintansa myös uusien rakennusmateriaalien suosion kasvun myötä. Puu on pidetty ja mukava materiaali. Tässä kerron myös muita syitä, miksi puutalo kannatta!

Suurin osa suomalaisista haluaa asua puutalossa. Puuta kulutetaan Suomessa paljon ja suurin osa tästä menee rakentamiseen. Puu on erittäin hengittävä, luja ja helppokäyttöinen rakennusmateriaali,

Puu on myös varsin ekologinen vaihtoehto ja sillä on erittäin positiivinen imago. Suomessa yleisin rakennuspuu on mänty tai kuusi, joten rakennuspuu tulee pitkälti kotimaisista metsistä. Kotimaisen puun käyttö säästää energiaa.

Puu on myös terveellinen valinta, sillä hyvin hengittävä talo parantaa sisäilman laatua ja asumismukavuutta. Puu sitoo lämpöä hyvin sillä sehän on biomassaa ja solukkoa.Sisäilman hyvän laadun vuoksi puu on terveyden kannalta paras mahdollinen rakennusmateriaali.

Puusta voi rakentaa jopa kerrostaloja, mutta yli neljäkerroksinen talo ei puulla onnistu. Puuta käytetään asuinrakentamisen lisäksi paljon myös korjausrakentamisessa.

Puutalot ja hirsitalot ovat terveellinen, tehokas ja ekologinen valinta hankit sitten asuntosi talopakettina tai rakensit itse alusta.

Mainokset

Ei vastauksia to “Puutalo vai kivitalo talopakettina vai ei?”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: